Tiedotteet

11.07.2007

------

MULTISHOW PIPEFEST 2006 DVD
 

Monsp Records julkaisee 18.7. viime vuoden Pipefestillä esiintyneen Multishow:n reissu- ja keikkataltioinnin. Multishowssa pääosissa ovat kaikkien tuntema Ruudolf ja hänen aisaparinsa Karri Koira. Tonoslono, Särre, DJ Arsi, Väiski, Superjanne, Flava, Jodarok, J Laini eli yhtyemuodossa esiteltynä Vähäiset äänet, Loost koos, Kemmuru ja Superjanne.

DVD:n on työstänyt Tony Sheng eli itsekin Multishow:ssa mukana ollut Tonoslono.

DVD:n mainosteksti kertoo näin: Rankka livekooste kulissien takaa vuosisadan rap-kollaboraatiosta. Lähde mukaan aikamatkalle Ryhmä X:n kanssa Vuokatin Pipefestiin, vuoteen 2006. Ole kärpäsenä pakettiauton kahvan kupeessa, kun suomiräpin tähtikartan portinvartijat uhkuvat ja puhkuvat intensiivisiä, suoraan päästä improvisoituja räp-freestylejä. Koe jännittynyt, odotusta tihkuva atmosfääri, kun räppishitin syvin olemus materialisoituu Pipefestin lavalle.

Monsp on aiemmin julkaissut yhden virallisen DVD:n eli Ruudolfin "Multishow:n" vuoden 2006 kesällä. Ruudolfin Multishow -nimellä ei sinänsä ole mitään tekemistä tämän uuden Multishow:n kanssa. Multishow -termi juontaa juurensa Vähäiset äänet -yhtyeen ajoilta joskus vuosituhannen alkupäästä ja nimen tultua uudelleen esille Ruudolfin DVD:llä, oli Multishow osuva nimitys kuvaamaan kokoonpanoa mikä pistettiin Pipefestiä varten kasaan. Ja näin sitten Multishowsta tuli oikeastaan pakollinen nimi tälle DVD:lle. Siinä nimihistoria. Sekaannuksia luvassa, tai oikeastaan sekaannuksia on jo tullut kahden lähes saman nimisen julkaisun suhteen. Näiden kahden Multishow DVD:n lisäksi Monspilta on tullut muutamia epävirallisia keikkataltiointeja pieninä DVD-painoksina ja tällä hetkellä suunnittella on Steenin "Jätesäkkireisu" DVD (nimessä ei kirjoitusvirhettä..) ja Monspin yhteinen DVD, jota varten materiaalia on kerätty jo vuosien ajan ja nauhoina mitattuna sitä löytyy useita kymmeniä. Näiden molempien julkaisuajankohdista ei kuitenkaan ole mitään tietoa eli joskus ns. syssymmällä.

Jo seitsemättä kertaa järjestettävää Pipefestia juhlitaan tänä vuonna 3.-4.8. Vuokatissa. Esiintymässä on mm. DMX (USA), Asa ja Elastinen. Multishowssa mukana olleista ainakin Kemmuru sekä Super Janne ovat mukana tämänkin vuoden Pipefesteillä.

Katso traileri

------