Tiedotteet

05.02.2008

------

PYHIMYKSELTÄ NOPEAAN TAHTIIN SEURAAJA SALAISELLE MAAILMALLE
 

Rap-artisti Pyhimyksen lokakuussa 2007 ilmestyneelle debyyttialbumille Salainen Maailma julkaistaan Tulva -nimen saanut täysiverinen seuraaja 26. maaliskuuta. Salaisen Maailman kanssa samaan aikaan nauhoitettu Tulva pursuilee elektronisia vaikutteita ja muodostaa artistin omien sanojen mukaan soundillisesti ja tunnelmallisesti lähes vastakohdan kehutulle edeltäjälle.

Tulva on Pyhimyksen ja porilaisen tuottajakaksikko Twang Kingsin yhteistyöprojekti. Twang Kings eli Mikko Vartio ja Buddy Koala ovat kehitelleet synteettisiä biittejään rauhalliseen tahtiin viiden vuoden ajan tarjoamatta niitä eteenpäin työstettäväksi. Pyhimyksen ja Twang Kingsin yhteistyö sai alkunsa Asan ja Pyhimyksen keikalla Porissa, jolloin Twang Kingsin Vartio lähestyi Pyhimystä esitellen asiansa ja tarjoten biitti-CD:n kuunteluun. Hyvinkin pian alkoi tekstiä syntyä ja päätös yhteislevystä kypsyi nopeasti.

Levyllä toistuva vesi-teema sai alkunsa Twang Kingsin biittien nimistä - Tulva oli intron nimi jo instrumentaalivaiheessa. Teksteiltään uusi levy on aikaisempaa enemmän ajatuksenvirtaa, joka siirtää fokuksen tarinan kerronnasta tunnetilojen mallintamiseen kun Salaisella maailmalla Pyhimys suuntautui selkeiden asioiden kuvailemiseen.

Levyjulkkarikeikalla Pyhimys nähdään 28.3. Helsingin Virgin Oilissa myöhemmin ilmoitettavan, monen sydäntä lämmittävän erikoisohjelman kera.

------

KOTISIVUT
 

Pyhimys.com

LATAA OFFLINE-NÄYTEBIISI
 

Pyhimys - Lume

------